Menu
EUR
Top 3 cadeaus voor de 1ste verjaardag van je kindje

Top 3 cadeaus voor de 1ste verjaardag van je kindje

Door: Mirjam Reacties: 1

Top 3 cadeaus voor de eerste verjaardag van je kindje.

De allereerste mijlpaal in het leven van je kindje…..de eerste verjaardag. Wat worden ze snel groot. En juist omdat deze eerste mijlpaal toch iets bijzonders is, wil je natuurlijk ook een heel bijzonder cadeau geven. Wij geven hieronder een top 3 de allerleukste cadeaus waarbij je als ouder ook nog eens heel goed inspeelt op de totale ontwikkeling van je kindje.

  1. Ballenbak

We wisten niet goed wat we op nr één moesten zetten omdat zowel een ballenbak als onze soft play speelblokken allebei even favoriet zijn.
Een ballenbak is ronduit het favoriet onder kinderen. Rondkruipen, draaien, duiken en gooien met ballen, elk kind is hier gek op. Lekker fysiek bezig zijn en tegelijkertijd wordt de motoriek geoefend, en dan vooral ook de hand-oog coördinatie en fantasie en creativiteit worden geprikkeld.

Alhoewel je als ouder misschien bij voorbaat een beetje moe kan worden bij het idee dat alle ballen los door het huis vliegen, is een ballenbak toch bijzonder leerzaam voor kinderen en doet het hun ont wikkeling alleen maar goed.

  1. Foam blokken

Onze foamblokken zijn het meest favoriet onder jonge kinderen die al een beetje kruipen, zitten en beginnen te lopen. Deze kinderen beginnen ook direct te klimmen, en hoe veilig is het als ze dat kunnen op speelgoed dat hiervoor gemaakt is. Eerder zag je deze foamblokken alleen in binnenspeelparadijzen, peuter- en kleuterscholen of dagverblijven, maar tegenwoordig zijn ze ook voor thuis verkrijgbaar en kun jij jouw kindje de beste motorische start geven met dit speelgoed.

Wist je dat deze soft play foamblokken ook geadviseerd worden door fysiotherapeuten juist omdat het zo goed is voor de ontwikkeling?
Wil je nou zo’n foamblokken set kopen en wil je ook iets hebben waar het op kan liggen? Bij ons vind je ook de beste en mooiste speelkleden die uitermate geschikt zijn voor kruip en speelmogelijkheden zonder dat het speelkleed glijdt of verschuift. Bovendien zijn onze speelkleden allemaal duurzaam en anti-allergisch geproduceerd

  1. Glijbaan

Glijden, glijden en nog eens glijden…..met name kleine kinderen kunnen hier niet genoeg van krijgen. Met onze binnen glijbaan geef je je kindje het perfecte cadeau. De binnen glijbaan is namelijk niet hoog, hebben makkelijke treden en veel mogelijkheden om vast te grijpen. Ideaal dus voor de beginnende klimmer en ontdekker.

Onze glijbaan zijn bedoeld vanaf 1 jaar zodat kinderen zelf kunnen oefenen met klimmen, en zelf kunnen glijden. De  glijbaan heeft een hoog opstaande rand zodat kinderen er niet makkelijk overheen kunnen vallen.
Al met al, met een glijbaan voor binnen creëer je een speelomgeving voor je kindje waar hij/zij zich vrij kan ontwikkelen terwijl het lekker fysiek bezig is en daarmee spierkracht en balans oefent.
Zet de glijbaan op één van onze speelkleden die speciaal duurzaam ontworpen zijn en bijzonder stroef op de grond liggen en de glijbaan staat direct heel stabiel. Natuurlijk zijn de binnen glijbanen ook zonder vloerkleed te gebruiken. En past bijzonder goed in een ballenbak.

Wij hopen dat we je hiermee een idee hebben gegeven voor wat je je kindje geven kan als het die eerste mijlpaal bereikt. Neemt natuurlijk niet weg dat deze cadeaus ook nog heel erg leuk te geven zijn als je kindje twee of drie wordt.


Reacties (1)

gravatar
Merel
Geplaatst op 2024-04-30 06:48:48
Erg leuk - vooral het sensorisch speelgoed is goed voor het kind. Zelf vooral gekeken naar foamblokken en de glijbaan, maar nog niet naar een ballenbak. Vooral voor wat autistische kinderen erg goed om kennis te maken met structuur en vormen. Als cadeau hebben we leuk motorisch/sensorisch speelgoed gekregen zoals foamblokken en zandspeelgoed, maar je ziet bij onze oudste dat balansspeelgoed en iets als een ballenbak erg goed werkt voor de ontwikkeling, bedankt voor de tips!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »