Puzzel volwassenen

Puzzel-volwassenen

Puzzel voor volwassenen

Ben je een grote puzzel fan en op zoek naar een puzzel voor volwassenen? Bij Marjems.nl bieden we een ruim aanbod aan volwassen legpuzzels variërend van 500 tot wel 241.000 stukjes. Ga de uitdaging aan kies voor bekende merken puzzels als een Wasgij puzzel, Jan van Haasteren puzzel, Ravensburger puzzel of zelfs een Disney puzzel. En is er voor iedere puzzelaar een gepaste puzzel volwassenen te vinden.

Ravensburger puzzels voor volwassenen

Een van de populairste puzzels voor volwassenen zijn de puzzels van Ravensburger. Vanaf 1891 is Ravensburger al leverancier op het gebied van puzzels, en vandaag de dag nog steeds een van de beste merken voor jong en oud. De hoge kwaliteit, artistieke afbeeldingen en uitdagende moeilijkheidsgraad, maakt van Ravensburger een totaalpakket voor de fanatieke puzzelfanaat. Met een Ravensburger puzzel voor volwassen ben je verzekerd van uren puzzelplezier. Natuurlijk verkrijgbaar bij Marjems!

Wat maakt puzzelen zo populair?

Een legpuzzel is een afbeelding dat in stukjes wordt gesneden en op stevig karton of hout afgebeeld is en weer één geheel moet worden. Voor kinderen wordt het puzzelen vooral gebruikt om het observatievermogen en handigheid te trainen, voor volwassenen is puzzelen een plezierig tijdverdrijf wat alleen of samen gedaan kan worden. Er zijn verschillende gradaties in de moeilijkheidsgraad van een legpuzzel , Dit is afhankelijk van:

  • Het aantal stukjes
  • De vorm van de stukjes
  • De aard van de afbeelding

Bij Marjems.nl verkopen wij verschillende soorten legpuzzels, de meest verkochte categorie voor volwassen puzzels is de puzzel 1000 stukjes gevold door de puzzel 2000 stukjes en puzzel 5000 stukjes. Ben je nou een echte puzzelaar, dan dagen wij je uit voor de puzzel 9000 stukjes, Ravensburger puzzel 18000 stukjes of een puzzel van 241.000 stukjes.

Volwassen puzzel kopen bij Marjems.nl

Koop je favoriete legpuzzel voor volwassenen gemakkelijk online. Bestel je voor 23.59 uur vandaag, dan heb je de puzzel morgen al in huis. Bestellingen vanaf €75.00 worden gratis geleverd.


Volg ons op onze Socials!