Lol Surprise bal

LOL Surprise bal

LOL Surprise is begonnen met deze LOL Surprise ballen waarin de LOL Surprise poppetjes zitten. In de LOL Surprise wereld zijn baby’s de baas en is het nooit saai. Kinderen kunnen de LOL Surprise wereld zo groot maken als ze willen en de speelmogelijkheden zijn oneindig.

Wat is een LOL Surprise bal?

In een LOL Surprise bal zit een LOL Surprise poppetje verstopt. Om de bal zitten een aantal lagen die voorzichtig uitgepakt moet worden. In elke laat komen kinderen een verrassing tegen zoals de kleding, schoenen of accessoire die bij de LOL pop hoort. Daarnaast staan er ook geheime berichten in. Je weet van tevoren niet welk popje je krijgt en door de hints die in elke laag van de LOL bal staan kun je erachter komen welke je krijgt.

LOL Surprise bal kopen bij Marjems.nl

Marjems.nl heeft een groot assortiment aan LOL ballen, maar ook veel ander LOL speelgoed. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de LOL Surprise OMG mode poppen, maar ook alles voor een echte LOL Surprise verjaardag. Ook verjaardagscadeautjes vindt u hier, kijk hiervoor eens in de categorie LOL Surprise knutselen of LOL Surprise accessoires


Volg ons op onze Socials!