Schleich safari

Schleich-safari
Weergave:
  3 / 3  Bezig met laden...
Schleich  Wild Life - Starterset Wilde Dieren - 42387
Schleich Wild Life - Starterset Wilde Dieren - 42387
19,99
Prijs per set

Niet op voorraad

Bekijk
  1 2  3   

Creëer een eigen wereld met Schleich Safari

De Safari is bij velen erg populair. Het is een unieke beleving waarbij we de mooiste dieren tegenkomen. Wat nou als u de safari voor uw kinderen naar huis kunt halen? Creëer een eigen safari wereld met de dieren van Schleich Safari. Alle dieren van Schleich Safari zijn realistisch en op schaal gemaakt. Hiermee stimuleert Schleich om kinderen vrij te laten in hun creativiteit en komen de mooiste fantasieën tot leven. Ontdek het ruime assortiment aan Schleich Wilde Life op Marjems.nl

Verzamel alle Schleich Safari dieren

Een safari is pas compleet als alle dieren aanwezig zijn, onder Schleich Safari vallen daarom alle dieren die we in het echt ook tegen zouden komen. Denk hierbij aan olifanten, tijgers, leeuwen, zebra’s, maar ook giraffen. Van mannetjes, vrouwtjes tot aan baby’s, u vindt ze allemaal in onze webshop. Verzamel ze allemaal en waan jezelf even echt in de safari.

Schleich safari kopen op Marjems.nl

Bij Marjems zijn we groot fan van alle Schleich artikelen en bieden we online een ruim assortiment. Zo bieden wij niet alleen dieren die vallen onder Schleich Safari, maar maken we ook onderscheidt in Schleich Jungle. En schleich bosdieren en Schleich zeedieren. Bestel ze vandaag nog voor 23.59u en u heeft het morgen in huis. Alle bestellingen die minimaal €75.00 bedragen worden gratis verzonden.

Alle Schleich categorieën:  
Schleich Farm World Schleich Horse Club
Schleich koe Schleich manege
Schleich konijn Schleich paardenstal 
Schleich honden Schleich paarden met ruiter
Schleich kat Schleich paarden
   
Schleich Wild Life Schleich Dinosaurus
Schleich jungle Schleich Eldrador
Schleich safari Schleich Smurfen
   
Schleich Bayala  
Schleich  elfen  
Schleich eenhoorn  


Volg ons op onze Socials!