Schleich manege

Schleich-manege
Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
Schleich 42338 Groot wedstrijdtoernooi met paarden
Schleich 42338 Groot wedstrijdtoernooi met paarden
(1)
69,99
Prijs per set

Niet op voorraad

Bekijk
  1  2   

Grote Schleich paarden manege

Online vindt je bij Marjems.nl een uitgebreid assortiment aan Schleich producten waarmee één grote Schleich paarden manege tot stand komt. Op de manege Lakeside staan de Schleich paarden van de vier beste vriendinnen en hier zijn ze dan ook vaak te vinden. Bij Marjems.nl vindt je een ruim aanbod aan Schleich manege producten, maar ook een Schleich paardenstal en alles wat er in en rondom de manege en stal gebruikt wordt zijn terug te vinden. Zo zorgen we ervoor dat kinderen hun verhaal completer en nog realistischer kunnen maken. Naast de Schleich paardenstallen is het mogelijk om een prachtig dorp te creëren. Zo kan je de manege uitbreiden met een gezellig Ruiter Café, een Ruitershop en verschillende paardenboerderijen. Is je kind geïnteresseerd in de paardensport dan kan je uitbreiden met een ruiterschool, hindernissen en wedstrijd attributen.  Wil je voor je kindje een zo realistisch mogelijk verhaal maken voeg dan een speelmat, kunstgras en verschillende omheiningen toe aan de collectie. Je kind kan zich volledig uitleven en leren over het leven op de manege.

De verhaallijn van Schleich manege

De vriendinnen van de Schleich Horse club leren wat paarden in de manege nodig hebben, brengen ze naar de wei en helpen met de verzorging. Kinderen kunnen steeds nieuwe en andere verhalen maken in en rondom de manege. Ook de manege en alles wat er in en om de manege gebruikt wordt is tot in het kleinste detail op schaal nagemaakt. Zo zorgt Schleich speelgoed ervoor dat kinderen creatief hun eigen fantasie leren gebruiken. 

Schleich manege kopen op Marjems.nl

Alles wat je van Schleich Horse club besteld, is de volgende dag al in huis als je het 23.59 uur besteld. Schleich speelgoed is bij ons voordelig en wordt gratis verzonden vanaf €75.00. We verpakken de bestelling zorgvuldig en stevig in om onbeschadigde levering mogelijk te maken. Voor het opbouwen van de manege is een schroevendraaier nodig.  
Breid je assortiment uit met de losse Schleich dieren zoals Schleich honden of Schleich katten die in de Schleich Farm World thema te vinden zijn of verschillende Schleich paarden of Schleich paarden met ruiters.

Alle Schleich categorieën:  
Schleich Farm World Schleich Horse Club
Schleich koe Schleich manege
Schleich konijn Schleich paardenstal 
Schleich honden Schleich paarden met ruiter
Schleich kat Schleich paarden
   
Schleich Wild Life Schleich Dinosaurus
Schleich jungle Schleich Eldrador
Schleich safari Schleich Smurfen
   
Schleich Bayala  
Schleuch elfen  
Schleich eenhoorn  


Volg ons op onze Socials!