Top 5 beste kraamcadeaus

De top 5 beste kraamcadeaus

Hoe kies je nou een kraamcadeau? Dat kan behoorlijk lastig zijn. Je wilt natuurlijk een leuk cadeautje meebrengen voor het pasgeboren kindje van je vrienden, familie of kennissen. Wat moet je meenemen? En kan het eventueel geruild worden als dit kraamcadeau toevallig al gegeven is? Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste en meest originele kraamcadeaus uit onze webshop die altijd te ruilen zijn mocht het een keer dubbel gekregen zijn.

Baby kraamcadeaus              

De meeste kraamcadeaus zijn natuurlijk de knuffels, speeltjes, en kleertjes. De meeste cadeaus komen uit onze categorie Nijntje, en daarbij zijn de complete kraamcadeau pakketten het meest favoriet en ook het meest betaalbaar. Buiten de kraamcadeau pakketten zijn de Nijntje knuffels ook los te koop.

Originele kraamcadeaus               

Zoek je iets origineels? Dan zit je bij Marjems.nl ook aan het goede adres. Het meest origineels is nog wel een binnen glijbaan. We zien dat deze vaak gekocht worden door een paar mensen tegelijk of door een vriendengroep. Het grootste voordeel hiermee is, is dat je ongetwijfeld het meest origineelste kraamcadeau hebt. Het is weliswaar iets waar het pasgeboren kindje pas wat aan heeft wanneer het ongeveer 1 jaar oud is. Dit is natuurlijk niet erg want over het algemeen worden kraamvrouwen overladen met speeltjes, kleertjes en spulletjes waaraan ze direct wat hebben.  De binnen glijbanen zijn allemaal in rustige kleuren te krijgen dus het kan al kraamcadeau meisje en als kraamcadeau jongen dienen en het past in ieder interieur. En wil je helemaal origineel zijn, dan kan je bij ons ook de naam op een glijbaan laten zetten en dan heb je een kraamcadeau met naam.

De 5 meest favoriete kraamcadeaus op een rij

Nijntje gift set roze
Nijntje gift set groen
Nijntje knuffel groen
Binnen glijbaan hond
Binnen glijbaan olifant 

Kraamcadeau verzenden.

Woon je niet in de buurt, of geef je iets met een groep samen, of vind je het lastig om een groot pakket mee te nemen? Dan kan je bij ons er voor kiezen om het kraamcadeau te laten verzenden. Heb je daar speciale wensen aan? Alles is bespreekbaar, want je wilt natuurlijk dat je kraamcadeau zo goed mogelijk aankomt.
 
      10-07-2022 07:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op onze Socials!