Schommel met glijbaan

Schommel met glijbaan

De schommel met glijbaan is een 2 in 1 speeltoestel voor de allerkleinsten. Dit speeltoestel is gemaakt voor vooral binnenshuis, maar kan ook makkelijk in een tuin geplaatst worden.
Door de zachte kleuren en leuke vormgeving past hij perfect in elk interieur, slaap-, of kinderkamer en is vooral heel handig voor de mensen die geen tuin hebben of op een verdieping wonen.

Waarom een schommel met glijbaan?

Klimmen, klauteren, glijden, schommelen.....kortom, fysiek spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen. Ze oefenen hiermee hun coördinatie, evenwicht en raken hun energie kwijt.  Allerlei belangrijke aspecten in het leven van een dreumes om zo later zelfverzekerd en evenwichtig de wereld in te kunnen stappen.

Onze speeltoestellen zijn zo gemaakt dat alle hoeken afgerond zijn zodat er zo min mogelijk bezeerd kan worden. Er is overal maximaal grip en houvast gecreëerd zodat kinderen zich op elk klimmoment goed vast kunnen houden en zo hebben de traptreden dichte achterkanten zodat er geen voetjes door kunnen schieten. 

Schommel en glijbaan komen bij Marjems.nl

Op je nu ook zoek bent naar een schommel met glijbaan , speelhuis of alleen een glijbaan, u vindt het allemaal hier. De meeste schommels worden gratis geleverd en wanneer deze voor 23.59 uur besteld is, heb je hem morgen al in huis.


Volg ons op onze Socials!