Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138
Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138 Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138
Schleich Eldrador - Lavadraak - 70138
0 Review | Review toevoegen

Standaard levertijd

voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

€ 19,99
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Schleich Lavadraak 

De lavadraak waakt over het luchtruim van de lavawereld en wie in zijn gebied binnendringt krijgt te maken met zijn stekelige staart. Hij slaat met zijn stekelige staart naar zijn vijanden om zich in gevechten te verdedigen. En dat doet echt pijn!
Snelle achtervolgingen door de lucht zijn voor hem geen probleem. Zijn grote, sterke vleugels maken hem tot een wendbare en pijlsnelle jager! Met zijn ultra-hete adem kan hij zelfs stenen laten smelten. Tot grote woede van het steenmonster! Hoe dichter hij bij de lavabron bij de tempel komt, hoe sterker hij wordt. Bovendien is het daar lekker warm!

Inhoud: 1 x lavadraak met beweegbare onderdelen

• Afmetingen verpakking 29 x 21,5 x 13,5 cm
• Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
• Uit de Schleich serie Eldrador

Schleich 
De figuren van Schleich zijn waarheidsgetrouw ontworpen miniaturen. Alle figuren worden met de hand beschilderd, zodat ieder klein detail wordt getoond. De verhoudingen van de figuren, dieren of gebouwen van Schleich komen overeen met de werkelijkheid.

De figuren worden ontwikkeld in samenwerking met pedagogen, (natuur)specialisten, ouders en kinderen. Hierdoor zijn de Schleich producten volledig afgestemd op de gebruiker; het kind.

Categorieën: Schleich Eldrador
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Merk
Schleich
Leeftijd
Vanaf 7 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op onze Socials!