Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565 Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565 Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565
Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565 Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565 Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565
Schleich 70565 - Sera met bloemen eenhoorn - Bayala
0 Review | Review toevoegen

Standaard levertijd

€ 17,99
€ 16,19
Prijs per set

Voorraad : 8

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Schleich Bayala -  Sera met bloemen eenhoorn - 70565

Toen Sera op een goede dag op zoek was naar geneeskrachtige kruiden en op een open plek in het bos kwam, stond daar een eenhoorn. Die was helemaal niet schuw en sloeg ook niet op de vlucht, zoals eenhoorns dat meestal doen. Nee, hij bleef heel rustig staan en liet zich door Sera aaien en voeren. Hij vond het zelfs goed dat de elf heel voorzichtig op zijn rug ging zitten en met hem naar huis reed. Sera was maar wat trots toen ze door de straten van Soleyas reed. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Sera zorgt goed voor haar eenhoorn, versiert hem en geeft hem te eten. In ruil daarvoor brengt de eenhoorn de elf naar mysterieuze plekken waar ze nog nooit eerder is geweest. Zou jij met hun onbekende plekken willen ontdekken?

• Inhoud: 1 x elf Sera, 1 x eenhoorn, 1 x bloemen
• Afmetingen 15 x 8,2 x 18 cm
• Schleich 70565

Schleich 
De figuren van Schleich zijn waarheidsgetrouw ontworpen miniaturen. Alle figuren worden met de hand beschilderd, zodat ieder klein detail wordt getoond. De verhoudingen van de figuren, dieren of gebouwen van Schleich komen overeen met de werkelijkheid.

De figuren worden ontwikkeld in samenwerking met pedagogen, (natuur)specialisten, ouders en kinderen. Hierdoor zijn de Schleich producten volledig afgestemd op de gebruiker; het kind.

Categorieën: Schleich Bayala | Schleich Bayala elfen, Schleich eenhoorn

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Merk
Schleich
Leeftijd
5-10 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op onze Socials!