Schleich Eldrador - Steenmonster - 70141
Schleich 70141 Eldrador Steenmonster
0 Review | Review toevoegen

Standaard levertijd

voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

€ 19,99
€ 17,99
Prijs per stuk

Voorraad : 25

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Schleich Steenmonster  

Als de grimmige kolos zich beweegt, wiebelt heel Eldrador! Het Schleich steenmonster mag dan wel niet bepaald snel en slim zijn, maar het is wel ongelofelijk sterk! Het kan zijn bovenlichaam compleet ronddraaien om met zijn vuisten heel wat onheil en schade aan te richten. Omdat het monster steeds meer groene kristallen eet, wordt het met de dag sterker en dus ook gevaarlijker.

Je hoort de grimmige kolos al van verre aankomen. Als hij zich beweegt, beeft heel Eldrador. Omdat dit Schleich monster zo zwaar en zo enorm groot is, beweegt het zich langzaam. Het monster is ook niet echt slim. Maar wel beresterk! Het kan zijn bovenlichaam compleet ronddraaien om met zijn vuisten heel wat onheil en schade aan te richten. Zijn kracht haalt het monster uit de grote kristal die het ook als een gevaarlijk wapen hanteert. Het steenmonster wordt van dag tot dag sterker omdat het steeds meer groene kristallen uit de steenwereld opeet. Het heeft er inmiddels al zoveel opgegeten dat ze nu uit zijn rug beginnen te puilen. Het monster is zelf zijn grootste vijand. Het is eigenlijk niet te overwinnen. Maar als het omvalt, duurt het een eeuwigheid voor het weer op zijn benen staat omdat het zo zwaar is.

• Afmetingen 9,3 x 17,7 x 12 cm
• Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
• Uit de serie Schleich Eldrador Creators

Schleich 
De figuren van Schleich zijn waarheidsgetrouw ontworpen miniaturen. Alle figuren worden met de hand beschilderd, zodat ieder klein detail wordt getoond. De verhoudingen van de figuren, dieren of gebouwen van Schleich komen overeen met de werkelijkheid.

De figuren worden ontwikkeld in samenwerking met pedagogen, (natuur)specialisten, ouders en kinderen. Hierdoor zijn de Schleich producten volledig afgestemd op de gebruiker; het kind.

Categorieën: Schleich Eldrador
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Merk
Schleich
Leeftijd
Vanaf 7 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op onze Socials!