Paw Patrol rescue racers

Paw-Patrol-rescue-racers
Weergave:
 


Bezig met laden...
Paw Patrol rescue racers Zuma
Paw Patrol rescue racers Zuma
8,95
Prijs per stuk

Op voorraad

Bestellen

Paw patrol Rescue racers

De Paw patrol rescue racers zitten qua formaat precies tussen de normale Paw Patrol auto’s en de  Paw Patrol true metal voertuigen.  De Paw Patrol rescue racer heeft een formaat van ongeveer 10 x 7 cm en de Paw Patrol pup zit vast in de auto. Waar bij de gewone Paw patrol auto de pup uit de auto kan, en waar bij de Paw Patrol true metal de auto’s van metaal zijn, is de Paw Patrol racer van kunststof maar heeft wel echt werkende wielen en sommige racers zijn uitgevoerd met een redding haak voor meer speelmogelijkheden.

Paw Patrol voertuigen

Bij Marjems.nl hebben we gezorgd dat de 3 verschillende maten Paw Patrol voertuigen ook in aparte categorieën staan om verwarring over het formaat te voorkomen. Op de foto is helaas niet altijd even duidelijk welke maat het is en bij welke serie het dan hoort. Op deze manier zult in de true metal auto’s alleen maar de metalen auto’s tegen komen en bij de rescue racers alleen de Paw patrol auto’s waar de pup vast in zit en in de gewone Paw Patrol voertuigen de auto’s met Paw Patrol pup die eruit kunnen

Paw Patrol speelgoed aanbieding

Behalve de Paw patrol voertuigen verkopen we bij Marjems.nl veel meer van Paw Patrol en hebben we ook regelmatig aanbiedingen. Deze zijn te vinden op de Paw Patrol pagina en op de speelgoed aanbieding pagina.  

Paw Patrol rescue racers kopen bij Marjems.nl

Wil je al je Paw Patrol rescue racers al snel in huis hebben? Bestel ze dan voor 23.59 uur in onze webshop, en u heeft het morgen al in huis.
 


Volg ons op onze Socials!