Catan - Steden en ridders - Bordspel Catan - Steden en ridders - Bordspel Catan - Steden en ridders - Bordspel Catan - Steden en ridders - Bordspel
Catan - Steden en ridders - Bordspel Catan - Steden en ridders - Bordspel Catan - Steden en ridders - Bordspel Catan - Steden en ridders - Bordspel
Catan Steden en ridders - Bordspel
0 Review | Review toevoegen
€ 34,99
€ 31,49
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Catan Steden en ridders  - Bordspel

Deze Catan steden en ridders editie is een uitbreiding van het Catan basisspel. Het is dus niet zonder het basisspel te spelen. Ook is deze uitbreiding met de zeevaarders van Catan te spelen. In deze pittige uitbreiding kunnen de spelers ridders inzetten om het eiland te beschermen tegen binnenvallende barbaren en kunnen ze hun steden uitbouwen.
In deze editie zitten handelswaren zoals papier en munten die  je nodig hebt om je steden naar een hoger niveau uit te bouwen met als doel het creeëren van een metropool die maarliefst 4 punten waard zijn. 

Spelverloop

Catan steden en ridders wordt net zo als in het basisspel gespeeld. Iedere speler dobbelt aan het begin van zijn beurt alleen zit er nu een symbooldobbelsteen bij die bepaalt of je een ontwikkelingskaart verdient of dat het barbarenschip dichterbij kan varen. 
Je moet je goed wapenen met je ridders om binnenvallende barbaren tegen te kunnen houden, anders kan je zomaar een stad verliezen.
Deze uitbreiding van het basisspel bevat meer strategie en vereist meer planning. Het zit iets complexer in elkaar maar hiervoor komt er een grote dosis speelplezier voor terug.

Inhoud

 • 4 stadsuitbouwtableaus
 • 60 stadsuitbouwfiches
 • 1 barbarenspoor
 • 4 bouwkostenkaarten
 • 96 speelkaarten
 • 74 speelstukken
 • 2 dobbelstenen
Kenmerken
 •   Vanaf 12 jaar
    3 - 4 spelers
    +/- 120 min
Categorieën: Bordspellen, Spellen voor volwassenen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op onze Socials!