Wereld van Schleich

De wereld van Schleich

Schleich is wereldwijd marktleider als het gaat om authentieke Schleich dieren en bestaat al sinds 1935 waar de Duitse  Friedrich Schleich een klein bedrijf begon met het maken van plastic dieren om kinderen te laten leren,  spelen en ontdekken. Inmiddels zijn de Schleich dieren overal ter wereld te koop.Het speelgoed Schleich is bijzonder gedetailleerd wat het niet alleen geweldig maakt om mee te spelen maar ook een hoge educatieve waarde heeft waardoor kinderen makkelijk over de dierenwereld leren. Doordat het Schleich speelgoed zo mooi is, wordt het ook vaak verzameld.

Om de te ontwerpen dieren, Schleich accessoires en Schleich gebouwen zo realistisch mogelijk te maken wint Schleich advies in van biologen, ouders en kinderen om zo het beste en mooiste Schleich speelgoed te creëren waarbij vooral veel oog is voor detail, dit is ook meteen het sterkste punt van Schleich. Alle Schleich figuren zijn op een schaal van 1:24 gemaakt.Het stimuleren van fantasie en creativiteit  van jonge kinderen maakt dat ze spelenderwijs leren om op latere leeftijd vindingrijk te zijn en leren makkelijker verbanden te leggen en hebben meer handvatten om op volwassen leeftijd gelukkig te zijn. Het spelen met Schleich speelgoed stimuleert ook de motorische vaardigheden en daarmee het maken van een verhaal. De realistische looks van Schleich maakt het voor kinderen makkelijker en leuker om hun fantasie en creativiteit de vrije loop te laten.

Schleich is: 

• natuurgetrouw met de hand gemaakt en geschilderd
• heel gedetailleerd
• juiste vachtkleur, vachtpatroon en haardetailsSchleich heeft verschillende themawerelden waarbij de werelden zoals Schleich Horse club, Schleich Farm World en Schleich Wild life zijn gemaakt zoals het in het echt ook is.
Daarnaast zijn er ook wat fantasiewerelden, dit zijn de Schleich Bayala,  Schleich Eldrador creaturs en Schleich Smurfen. 
De Schleich Dinosaurus wereld is ook levensecht nagemaakt zoals de Schleich dino’s vroeger geleefd moeten hebben.Binnen de hele Schleich collectie zijn de Schleich paarden toch wel het meest populair en is er van elk paardenras een Schleich hengst, Schleich merrie en Schleich veulen te krijgen. De paarden van Schleich zijn ook het meest gedetailleerde speelgoed dat je zult vinden. Dit maakt ook meteen dat de prijs hiervan iets duurder is dan ander paarden speelgoed.

Daarbij zijn de dieren en alle bijbehorende stallen, accessoires en sets, op schaal gemaakt. Hierdoor leren kinderen ook meer de dieren herkennen zoals ze natuurgetrouw zijn.  
 
  Mirjam     17-02-2022 11:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op onze Socials!