Cadeau meisje 6 jaar

Cadeau meisje 6 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een meisje van 6 jaar? Wij helpen je graag bij het vinden van het geschikte cadeau. Want ondanks dat er tientallen cadeaus te bedenken zijn, blijft het moeilijk om hierin een keuze te maken. Zeker omdat meisjes van 6 jaar best wel verschillend kunnen zijn. De één zit nog helemaal in de poppen fase, terwijl de ander wellicht de voorkeur geeft aan wat stoerder speelgoed.

Heb jij binnenkort een verjaardag of wil je jouw dochter, kleindochter, nichtje of misschien wel de dochter van een vriend of vriendin verrassen met een perfect cadeau, hieronder benoemen we onze top 8 cadeaus voor meisje van 6 jaar.

Lol Surprise poppetjes

We starten graag met de Lol Surprise Poppetjes. Misschien ben je al bekend met het concept van Lol Surprise, maar onder meisjes is het erg populair speelgoed. Dit komt met name door het verassingselement. Lol Surpise speelgoed zijn namelijk verassingsballetjes met meerdere lagen waarin diverse accessoires en uiteindelijk een pop in zit verstopt. Het zijn modieuze poppen gemaakt van een hoge kwaliteit. Zeker een aanrader als cadeau voor een meisje van 6 jaar.

Cadeau meisje 6 jaarCadeau meisje 6 jaar

Knutselspulletjes

Welke meisje van 6 jaar is er nu niet dol op knutselen. Geef ze een kleurboek, potloden of stiften en ze zijn er een hele middag zoet mee.

Kies bijvoorbeeld een kleurboek van hun favoriete karakter, dit kan gaan over Frozen, haar favoriete Dinsey Prinsessen of misschien wel gewoon Cars.

Puzzels voor kinderen

Puzzels zijn altijd een goed idee. Het is niet alleen leuk, maar kinderen leren er ook nog eens heel veel van. Je kiest zelf voor welke puzzel je gaat. Zo zijn er makkelijke puzzels met maar 50 stukjes, maar is een puzzel van meer dan 100 stukjes ook een leuke uitdaging. Kijk zeker eens bij onze puzzels voor kinderen of er een leuke puzzel als cadeau voor een meisje van 6 jaar tussen zit.

Kinderspellen

Naast puzzels zijn meisjes van 6 jaar ook dol op spelletjes. Populaire kinderspellen zijn Dr. Bibber, La Cucaracula, Rara wat ben ik of misschien wel Monopoly Junior.

Educatieve spellen

Naast kinderspellen, zijn educatieve spellen ook een echte aanrader. Het zijn spellen die niet alleen leuk en vermakelijk zijn, maar waarbij de kinderen ook gelijk iets leren. Hierin zijn de “Ik leer” erg populair als cadeau onder meisjes van 6 jaar.

Rugzakjes

Meisjes van 6 jaar gaan vaak al langer dan een jaar naar school, wellicht dat het tijd is voor een nieuwe en leuke rugzak. Je denk er misschien niet snel aan, maar kinderen zijn dol op hun rugzak. Ze nemen ze overal mee naartoe, naar school, naar vrienden, maar ook als ze gaan logeren bij opa of oma.

Schleich Horse Club

Schleich Horse Club is net zoals Lol Surprise populair speelgoed onder meisje. Het is realitisch ontworpen speelgoed waar kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Met Schleich Horse Club kan

een hele manege worden nagebootst met de paardenstallen, paarden en ruiters. Verzamel het allemaal!

 

Schleich Bayala

Naast het speelgoed van Schleich Horse Club zijn ook de Schleich Bayala producten een geschikt cadeau voor een meisje van 6 jaar. Het is mooi speelgoed waarbij kinderen zich even helemaal in de wereld van elven en eenhoorns kunnen verkeren.

 

    02-01-2023 13:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op onze Socials!