Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - op de boerderij Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas
Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - op de boerderij Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas
Tiptoi starterset - stift + boek - Wereldatlas
0 Review | Review toevoegen
Tiptoi starterset Wereldatlas Op onze aarde is veel te ontdekken. Met tiptoi® gaan kinderen op een reis rond de wereld en leren ze continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ze...

Standaard levertijd

voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden

€ 44,99
€ 40,49
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tiptoi starterset Wereldatlas

Op onze aarde is veel te ontdekken. Met tiptoi® gaan kinderen op een reis rond de wereld en leren ze continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ze tippen zelf met de tiptoi® stift op de plaatjes in het boek of op de kaart en horen daarbij passende geluiden, liedjes en spannende informatie.
Met tiptoi® ontdekken kinderen spelenderwijs:

• de continenten en zeeën
• landen en hoofdsteden
• dieren en landschappen
• mensen, talen en culturen

Met meer dan 1500 levensechte geluiden, verhalen, dialogen en gedetailleerde afbeeldingen leren ze de wereld en zijn bewoners kennen.
Met de vele zoek-, tel- en quiz-spellen wordt hun kennis op een speelse manier uitgebreid. De liedjes nodigen uit om mee te zingen.

tiptoi® maakt van de atlas een bijzondere beleving!

tiptoi is een innovatief interactief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Leren was nog nooit zo leuk en levendig als met tiptoi, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi producten: Tipt een kind op de tiptoi boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven. Met de 4 rubrieken ontdekken, weten, vertellen en spelen bestuurd een kind de tiptoi beleving heel eenvoudig zelf!

Inhoud:
1 tiptoi® stift
1 verbindingskabel
1 tiptoi® boek: 'Mijn grote wereldatlas'
1 tiptoi® wereldkaart (exclusief voor deze starter-set)
handleiding stift
activeringsblaadje
  • tiptoi
  • 5 - 8 jaar
  • Aardrijkskunde
  • 1 tot 1 spelers

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op onze Socials!