Tiptoi spel - Menselijk lichaam Tiptoi starterset - stift + boek - Menselijk lichaam Tiptoi starterset - stift + boek - Menselijk lichaam Tiptoi starterset - stift + boek - op de boerderij
Tiptoi spel - Menselijk lichaam Tiptoi starterset - stift + boek - Menselijk lichaam Tiptoi starterset - stift + boek - Menselijk lichaam Tiptoi starterset - stift + boek - op de boerderij
Tiptoi spel - Menselijk lichaam
0 Review | Review toevoegen
€ 27,99
€ 25,19
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tiptoi Menselijk lichaam

Wat zijn melktanden?
Waar komt spierpijn vandaan?
Hoe werkt het oor?
Waarom zijn beweging en uitgebalanceerde voeding belangrijk?

Met behulp van afwisselende illustraties en oefeningen leren de kinderen het menselijk lichaam kennen. Alleen of samen: de tiptoi® stift geeft spannende kennis over het menselijk lichaam en helpt de kennis spelenderwijs te vergroten.

• Kennis over het menselijk lichaam aangepast aan de leeftijd
• Kijkje in de anatomie, zintuigen, gevoelens, beweging, voeding en nog veel meer
• Afwisselende opdrachten ter vergroting van de kennis

In het spel beleven de kinderen het bezoek van verpleegster Sara in een schoolklas. Zij weet heel veel en beantwoordt de vragen van de leerlingen. Zo krijgen de spelers een indruk van de belangrijkste thema´s en doen actief mee: ze lossen opdrachten op, vinden
bijvoorbeeld organen, trainen hun zintuigen en herkennen gevoelens aan de toonval van de spreker. Daarbij verdienen ze punten en worden echte “lichaam-kenners”!
De intelligente tiptoi® stift leidt je door het spel. Hij geeft opdrachten, controleert de oplossingen en motiveert de kinderen.

Tiptoi is een innovatief interactief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift  ( niet meegeleverd) op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Leren was nog nooit zo leuk en levendig als met tiptoi, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi producten: Tipt een kind op de tiptoi boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven. Met de 4 rubrieken ontdekken, weten, vertellen en spelen bestuurd een kind de tiptoi beleving heel eenvoudig zelf!

Inhoud:

1 verbindingskabel
14 kinder/kennis-kaarten
4 anatomie-bordjes
4 spelersschij es
8 gekleurde fiches
1 zicht-testkaart
besturingsbord
  • tiptoi
  • 4 - 7 jaar
  • Biologie
  • 1 tot 4 spelers

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op onze Socials!