Smartwares alarmsysteem - draadloos - HA700+
0 Reviews | Review toevoegen

Smartwares alarmsysteem - draadloos - HA700+ Beveilig eenvoudig je woning of winkel met het Smartwares HA700+ Alarmsysteem. Het volledig draadloze alarmsysteem zorgt ervoor dat je weer rustig kunt...

€ 129,90
€ 109,90
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Smartwares alarmsysteem - draadloos - HA700+

Beveilig eenvoudig je woning of winkel met het Smartwares HA700+ Alarmsysteem. Het volledig draadloze alarmsysteem zorgt ervoor dat je weer rustig kunt slapen zonder je zorgen te hoeven maken over een inbraak. Het alarmsysteem laat een luide sirene afgaan en kan zelfs naar je telefoon bellen wanneer een inbraak plaatsvindt.

Complete set
Het alarmsysteem bestaat uit een set met een basiscentrale, bewegingsdetector, magneetcontact en een afstandsbediening. De bewegingsdetector zorgt ervoor dat het alarm afgaat wanneer iemand het detectiegebied van 110° tot 10 meter betreedt. Het magneetcontact wordt geplaatst bij een deur of raam en gaat af wanneer de deur geopend wordt. Met de basiscentrale kun je het alarmsysteem handmatig met je viercijferige privécode in- en uitschakelen. Na het inschakelen zorgt het systeem voor een 15 seconden vertrekvertraging waarin je het beveiligde gebied kunt verlaten. Wanneer je thuis komt kun je bij de basiscentrale het systeem inschakelen. Het in- en uitschakelen kan ook met de meegeleverde afstandsbediening.

Gedeeltelijk inschakelen
Je wilt meerdere kamers in je huis beveiligen, maar niet altijd tegelijkertijd. Dat kan doordat je kunt kiezen of je het systeem geheel of gedeeltelijk wilt inschakelen. Zo kun je ’s avonds dus alvast de hal of garage beveiligen en als je gaat slapen de gehele benedenverdieping.

Stil alarm
Het alarmsysteem heeft een duidelijk 90 dB sirene, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een extra ‘stil’ alarm. Door gebruik te maken van de telefoonaansluiting kun je 4 telefoonnummers programmeren. Als het alarm afgaat wordt een van de nummers direct gebeld zodat je meteen op de hoogte bent, ook al ben je zelf niet thuis.

868 MHz
Het systeem kan uitgebreid worden tot maar liefst 20 detectoren en 4 afstandsbedieningen. Alle detectoren communiceren via een 868 MHz frequentie met de basiscentrale. De detectoren kunnen tot op 75 meter van de basis centrale gebruikt worden. Het systeem is voorzien van een lege batterij indicator zodat je altijd tijdig de batterijen kunt vervangen. Bij bewegingsdetectoren moet opgelet worden met huisdieren, deze kunnen het alarm ook af laten gaan wanneer zij in dezelfde ruimte verblijven. Om het alarm toch te kunnen gebruiken in ruimtes met huisdieren kan het alarmsysteem uitgebreid worden met de Smartwares SA68PP Bewegingsmelder.

Eenvoudige installatie
Doordat alle onderdelen volledig draadloos zijn is de installatie heel eenvoudig. Na het plaatsen van de batterijen worden alle detectoren ingesteld op dezelfde huiscode. Hierna kunnen alle detectoren op de gewenste plek geplaatst worden. Vervolgens stel je de viercijferige privécode in op de basiscentrale. Nu kun je het systeem gebruiken en daarnaast eventueel ook zones instellen.

Op het Smartwares HA700+ Alarmsysteem ontvang je 24 maanden garantie.

Inhoud verpakking:
Basiscentrale, bewegingsmelder, magneetcontact, afstandsbediening, benodigde batterijen, handleiding

Features:

  • Beveilig eenvoudig je woning of winkel met het volledig draadloze alarmsysteem
  • Bestaat uit een basiscentrale, bewegingsmelder, magneetcontact en afstandsbediening
  • Schakel het systeem gedeeltelijk of in zijn geheel in met je eigen viercijferige privécode
  • Luid alarm van 90 dB en de optie tot een stil alarm waarbij je direct gebeld wordt als het alarm afgaat
  • Werkt volledig draadloos op batterijen en dankzij de lege batterij indicator kun je tijdig de batterijen vervangen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Volg ons op onze Socials!