7 Redenen waarom je een speelbox oftewel grondbox moet kopen

7 Redenen waarom je een speelbox oftewel grondbox moet kopen

  1. De allereerste reden is natuurlijk dat je met een grondbox een veilige omgeving kan creëren voor je kindje. Er zijn namelijk altijd momenten dat je als ouder gewoon net niet helemaal volledig op kan letten, bv als je aan het koken bent. Met een speelbox maak je dan een omgeving waarin je weet dat je kindje veilig zit.
 
  1. Aan een playpen baby heb je veel langer plezier van dan van een reguliere baby speelbox die vaak een sta in de weg is in een woonkamer. De speelbox is te gebruiken tot ze ongeveer 3 jaar zijn. En omdat de box best groot is, hebben kinderen niet heel erg het gevoel dat ze opgesloten zitten
 
  1. De speelbox of ook wel grondbox of playpen genaamd is in een handomdraai ingeklapt en opgeruimd. Zo staat hij ook niet in de weg als je kindje in bed ligt of als je hem gewoon niet nodig hebt. Bij Marjems.nl is er op dit moment keuze aan een speelbox konijn of speelbox eend
 
  1. De inklapbare speelbox is makkelijk overal mee naar toe te nemen. Je maakt dus met gemak een veilige plek in je tuin, bij opa en oma of op vakantie. Ze zijn van kunststof gemaakt, dus ook niet heel zwaar in gewicht en wanneer ze ingeklapt zijn nemen ze weinig ruimte in beslag in bv de caravan.
 
  1. De speelboxen hebben allemaal losse panelen. Je kan hem met gemak wat kleiner en groter maken, of er een hek van maken zodat je of de oven, open haard of trap mee afzetten kan. Natuurlijk kan je er ook een lang hek van maken zodat je bv een half huis, of terras ermee afzet. 
 
  1. De speelboxen van Marjems.nl zien er ook nog eens heel leuk uit. Ze hebben rustige en zachte kleuren zodat ze in elk interieur passen en in elke speelbox peuter zit een hele leuk deur dit kinderen zal aanspreken en ook een speelpaneel met spelletjes.
 
  1. Je kan van de grondbox een speelwereld maken. Gooi er losse ballen in en je hebt een ballenbak. Zet de speelgoedkisten in de grondbox en het ligt niet door het hele huis. Bij Marjems.nl verkopen we ook leuke bijpassende binnen glijbanen en glijbanen met schommels die perfect in een speelbox passen. Zo heeft je kindje altijd heel veel plezier. 
  Mirjam     24-06-2022 08:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op onze Socials!