5 redenen waarom je een binnen glijbaan moet hebben
5 Redenen waarom je een binnen glijbaan moet hebben.

Een binnen glijbaan is een echte must have voor iedereen die kleine kinderen heeft. Onze binnen glijbanen zijn zo ontwikkeld dat overal aan gedacht is. Zo is er aan maximaal veiligheid en speelcomfort voor de kinderen gedacht en mooie rustige designs zodat ze goed passend in een interieur zijn.

                                                                

1.Het is leuk: 

Je kindje begint vanaf 1 jaar te ontdekken dat het kan lopen, kruipen, grijpen en klimmen en vervolgens is niks meer veilig in huis. Goede aangelegenheid om iets in huis te zetten waar ze toch veilig op kunnen spelen. Ze zullen er erg blij mee zijn want kinderen vinden niks leuker dan klimmen en glijden.

2. Ontwikkeling:

Het stimuleert enorm de fysieke ontwikkeling van kinderen. Door het klimmen op de glijbaan, vervolgens te glijden en opnieuw te klimmen oefenen ze hun coördinatie, evenwicht, en spierkracht allemaal tijdens een leuk spel. Op deze manier leren ze ook goed hun eigen lijf kennen en in te schatten in wat wel en niet kan. Je helpt je kindje dus door het actief te laten spelen. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat ze na actief spelen lekker moe zijn en goed zullen slapen.                                                          

3. Te weinig beweging:

Al jaren is als gevolg van digitalisering en te weinig veilige speelplekken een achteruitgang als het gaat om motorische vaardigheden bij kinderen en hebben veel kinderen overgewicht. De overheid stimuleert ouders om hun kinderen van jongs af aan actief te laten spelen en te laten bewegen. Het moment om een leuke binnen glijbaan in je huis te zetten. Onze glijbanen zijn zo gemaakt dat ze mooi in elk interieur passen en zachte kleuren hebben.

4. Kwalitateit:

De binnen glijbanen van Marjems.nl zijn van uitstekende kwaliteit, hebben geen scherpe randjes en alle hoeken zijn afgerond zodat kinderen zich niet makkelijk kunnen bezeren. De meeste binnen glijbanen hebben dichte traptreden zodat er geen voetjes tijdens het klimmen kunnen doorschieten en hoge handvatten zodat er maximaal houvast is. Doordat het glijgedeelte hoge opstaande randen heeft kunnen kinderen er ook niet makkelijk overheen vallen

                                                                           
5. Multifunctioneel: 

De meeste binnen glijbanen hebben een leuk thema, waar dan ook nog een leuk fantasieverhaal bij bedacht kan worden. Verder zijn ze door het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen. Ze kunnen goed in de tuin staan, dus bij mooi weer zet je hem makkelijk buiten neer, of zet je hem in een zwembadje.

Bij slecht weer maak je een leuke binnen speelplaats en kunnen kinderen binnen lekker spelen. Woon je in een etagewoning dan hoef je niet steeds op pad met je kindje om het actief te laten spelen. Aan de meeste glijbanen zit ook nog eens een basket ring (bal wordt meegeleverd) en aan de andere kant een ringenhouder inclusief ringen voor meer speelmogelijkheden.

 

Bekijk alle glijbanen die Marjems.nl verkoopt.

  Mirjam     06-06-2022 10:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op onze Socials!